Archive for the ‘Sin categoría’ Category

FEM-NOS PRESENTS AL CONSELL ESCOLAR! PARTICIPEM-HI!

jueves, noviembre 4th, 2021

Veure vídeo

WEBINAR GRATUÏT: COM MILLORAR LA COMUNICACIÓ AMB ELS FILLS A TRAVÉS DEL MENJAR – 16 DE NOVEMBRE

jueves, noviembre 4th, 2021

Inscripció

CURS PER A NOUS DIRIGENTS D’AMPAs – 27 DE NOVEMBRE

martes, octubre 12th, 2021

El proper dissabte, dia 27 de novembre (de 9.15 a 14h), la CCAPAC convoca un nou curs (virtual) per a dirigents d’AMPAs, l’objectiu del qual és, entre d’altres, reflexionar sobre el paper de les AMPAs i donar a conèixer els elements bàsics per a una gestió de qualitat, així com intercanviar experiències i reflexionar sobre les activitats i estratègies més habituals de les associacions.

També es volen donar a conèixer els elements bàsics per a una gestió de qualitat: instruments per millorar la participació, l’organització de les tasques habituals i la realització de projectes.

El curs serà conduït pel pedagog i conferenciant Juanjo Fernández, que parlarà del funcionament de les AMPAs i com millorar-lo, i dels membres de la Junta Directiva de la CCAPAC, que abordaran el tema Actualitat de les AMPAs i serveis de la CCAPAC.

El curs és gratuït per als membres de les AMPAs associades a la CCAPAC i té un preu de 40€ per a AMPAs no associades. Ja us hi podeu inscriure.

NOU CATÀLEG DE CONFERÈNCIES DE LA CCAPAC

martes, octubre 12th, 2021

Ja teniu a la vostra disposició la nova edició del catàleg de conferències per a pares i mares per al curs 2021-22, que també trobareu actualitzat a www.conferenciesccapac.org

Per contactar amb nosaltres…

miércoles, noviembre 25th, 2009

contactarConfederació Cristiana d’Associacions
de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC)
c. Àngels, 18, 6a. 08001 Barcelona
Tel 93 302 34 43
Fax 93 317 45 04 e-mail: ccapac@escolacristiana.org